Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdams hart voor de vluchtelingen

Rotterdams hart voor de vluchtelingen

Gepubliceerd: Zondag 27 september 2015 17:31

Bieb010jong organiseerde in samenwerking met verschillende partners zondag een evenement in de centrale bibliotheek om geld op te halen voor de vluchtelingen. Een liefdevol programma voor de Rotterdamse vluchtelingen.

Het programma vindt plaats in het Bibliotheektheater en in de foyer.  Voor vijf euro werd er genoten van een gevarieerd programma. Er waren de Rotterdamse spoken word-artiesten Derek Otte en YMP. George Arakel, Hasmik Matevosyan en Malique Mohamud, brachten hun verhaal naar buiten. Ze waren alle drie ooit zelf vluchteling waren. Kevin de Randamie, beter bekend onder zijn artiestennaam Blaxtar, vertelde over Braenworks. Live muziek was er van Rass Motivated, Graziella Hunsel en Vocalsz. En Joany Muskiet (H.E.L.D.E.R.D.H.E.I.D) inspireerde het publiek. Dalton Jansen sloot met zijn moderne dans de middag in het theater af.

De gehele opbrengst van het event wordt gedoneerd aan Vluchtelingenwerk Nederland.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services