Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdammers reageren op verlenging lockdown

Rotterdammers reageren op verlenging lockdown

Gepubliceerd: Dinsdag 12 januari 2021 17:18

De lockdown waarin Nederland sinds 15 december zit, zal naar alle waarschijnlijkheid met drie weken worden verlengd. Verslaggever Manoya haalt de reacties op bij Vuurplaat. Verschillende mensen zijn het er unaniem over eens; “van mag die nog met 4 weken verlengd worden.”

Nu duidelijk is dat de besmettingen nog steeds hoog zijn, worden de huidige maatregelen met minimaal nog drie weken extra verlengt. “Ik vind het prima, want de corona situatie in Nederland is nog behoorlijk slecht”, vertelt een voorbijgangster.’’ En er zijn ook mensen die vol onbegrip reageren op het feit dat mensen zich nog steeds niet aan de regels houden; ‘’daarom hoop ik mede door de lockdown dat ze gaan inzien dat het ernstig is,’’ vertelt iemand anders.

Veel mensen hebben er moeite mee, maar zo te zien klagen de jongeren niet; ‘’op zich vind ik het wel goed zo! Ik heb geen school en kan ‘chillen’ met mijn vrienden,’’ vertelt een Rotterdamse scholier.


Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services