Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdammers laten contactgegevens achter bij de horeca in de stad

Rotterdammers laten contactgegevens achter bij de horeca in de stad

Gepubliceerd: Maandag 10 augustus 2020 17:38

Doordat corona toeneemt, moeten er betere maatregelen worden gehanteerd. Het kabinet heeft besloten wie vanaf maandag 10 augustus ergens een hapje of drankje gaat doen, contactgegevens achter moet laten . Met die gegevens kan de GGD horecaondernemers, op de hoogte stellen, mochten gasten in hun zaak besmet zijn. kan komen wie er Corona kan hebben.

Er wordt verschillend gereageerd op de nieuwe regel: “’Als het zo is, zal het wel beter zijn”, zegt een bezoeker van de horeca bij Blaak“En als dat een regel of wet is, vind ik dat een heel goed idee!’’

Horecaondernemer Corine Wiedouw van restaurant Raoul vertelt dat het voor haar zaak wel lastiger is geworden: “Eerst dat mondkapje, en de vage informatie van het RIVM, nu dit. Wij houden ons er wel aan, maar ik hoorde dat de GGD niet genoeg personeel heeft voor het contact onderzoek, dus ja.”

Wat vind jij ervan dat je je gegevens tegenwoordig moet achterlaten in de horeca? Ben je van plan dat ook te doen?Laat het weten via onze socials!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services