Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdammers hebben vertrouwen in Sparta

Rotterdammers hebben vertrouwen in Sparta

Gepubliceerd: Woensdag 22 mei 2019 16:31

Na de winst in de eerste halve finale lijkt Sparta met één been in de finale van de play-offs te staan. In Oss werd het afgelopen zondag 0-2, in het voordeel van Sparta. Vanavond wordt in Het Kasteel de tweede halve finale tussen Sparta en TOP Oss uitgevochten. Zal Sparta na één jaar Eerste Divisie weer terugkeren op het hoogste niveau?

Vorig jaar trok Sparta aan het kortste eind in de strijd om een Eredivisie-ticket tegen FC Emmen. Na vervolgens één jaar in de Keuken Kampioen divisie, speelt de Kasteelclub dit seizoen wederom de play-offs. Wanneer Sparta in de halve finale tegen TOP Oss wint of gelijk speelt, zullen ze op zaterdag 25 mei en dinsdag 28 mei in de finale strijden tegen SC Cambuur of De Graafschap om een plaats in de Eredivisie.

Wij vroegen Rotterdammers in de wijk Spangen naar hun mening over Sparta. In welke divisie zien zij Sparta het liefste voetballen? Bekijk de OPEN vraag hieronder!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services