Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdammers geven miljoenennota uit

Rotterdammers geven miljoenennota uit

Gepubliceerd: Woensdag 16 september 2020 01:29

Zoals elk jaar wordt op de derde dinsdag in september Prinsjesdag gevierd. Vandaag is het dan weer zo ver, maar door de corona-uitbraak is het festijn soberder dan anders. Ondanks dat het programma van Prinsjesdag is aangepast kan Nederland wel rekenen op de presentatie van de Miljoenennota en de Rijksbegroting. Daarom is de vraag van vandaag: “Wat zou de Rotterdammer doen met het geld als zij in de regering zaten?”

“Ik zou het geld meer in educatie steken en de zorg” zegt een voorbijganger op de Lijnbaan. Andere geinterviewden vinden dat prinses Amalia als troonopvolger met haar grondwettelijke uitkering in de toekomst te veel geld krijgt. “Ik vind dit te veel voor zo’n meid’’. De verlaging van de belasting valt dan wel weer in de smaak.

Bekijk de reacties van de Rotterdammers in de OPEN vraag. En deel ook jouw mening via onze social media kanalen!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services