Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdammers doneren om nachtclub BAR te redden

Rotterdammers doneren om nachtclub BAR te redden

Gepubliceerd: Woensdag 20 februari 2019 11:32

Club BAR in het Schieblock gaat sluiten, omdat de oprichters alle pijlen richtten op een nieuwe grote club in Merwe Vierhaven. Na 1,5 jaar investeren is plotseling de stekker eruit getrokken. Een vooralsnog anonieme Rotterdammer heeft daarom een crowdfundingactie opgezet om BAR van de ondergang te redden. Het doel van de actie is om een ton binnen te halen.

Vorige week kregen de eigenaren van BAR een e-mail met daarin geschreven dat de onder erfpacht overeenkomst die zij hadden, per direct werd werd ontbonden. “En dat was het”, legt eigenaar Kris de Leeuw uit. Hij heeft er een flinke tik van gekregen. “Ik weet niet of ik dit nog wel een keer wil doormaken, wat ik het laatste anderhalve jaar heb doorgemaakt.”

Er zijn meer Rotterdammers die zich zorgen maken over de beslissingen die worden gemaakt omtrent het Rotterdamse nachtleven. Zo wordt vandaag, woensdag 20 februari, van 17.00 t/m 19.00 uur een manifestatie gehouden voor het Stadhuis.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services