Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdammers blij met rust op strand Nesselande

Rotterdammers blij met rust op strand Nesselande

Gepubliceerd: Woensdag 30 augustus 2017 15:15

Met mooi weer is het niet alleen druk in Scheveningen of bij de Kralingse Plas: ook het strandje van Nesselande, bij de Zevenhuizer Plas, is altijd goed vol als het zonnetje schijnt.

Deze week was het misschien wel de laatste mooie zomerdag van dit seizoen. Met temperaturen van boven de 25 graden was het prima te doen aan het strand en zelfs het water was goed uit te houden. Als vanouds waren er vele tientallen Rotterdammers afgereisd naar Prins Alexander, om daar een dagje door te brengen aan het water van de Zevenhuizerplas en wat te flaneren langs de boulevard.
 


Momenteel valt het weer al wat tegen. Voorspellingen zijn dat het deze week weer slechter weer zal zijn, met veel regen, wind en temperaturen die niet boven de 20 graden uit zullen komen. Wanneer er weer een dergelijke mooie dag zal zijn, is nog niet duidelijk.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services