Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamdag in LantarenVenster tijdens het IFFR

Rotterdamdag in LantarenVenster tijdens het IFFR

Gepubliceerd: Zaterdag 26 januari 2019 12:57

De Rotterdamdag van het International Film Festival Rotterdam is weer terug. LantarenVenster staat weer volledig in het teken van 010. En dit met wereldpremières, klassiekers, documentaires, videoclips en nog veel meer!

De producties tijdens RTM dag zijn allemaal door Rotterdamse makers gemaakt. Wij waren bij ‘De aanbidding van de witte vrouw’ en spreken met filmmaker Jos Looise. Hij maakte een documentaire over zijn studiemaatje Bob van Leeuwen, een drugsverslaafde kunstenaar. “Het is nog steeds dezelfde Bob, hij ziet er alleen een beetje anders uit”, aldus Jan Looise.

Ook spraken wij met de organisatoren van Roffa Film Club. Zij geven filmmakers een kans om films in te sturen en zij draaide een compilatie van verschillende filmmakers.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services