Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam zet zich in voor vluchtelingen

Rotterdam zet zich in voor vluchtelingen

Gepubliceerd: Maandag 21 september 2015 17:47

De Erasmus Universiteit heeft sinds donderdagavond 213 vluchtelingen gehuisvest in hun sportcomplex. De vluchtelingen zouden hier oorspronkelijk 72 uur verblijven. De gemeente en de universiteit hebben besloten dit met nog eens 72 uur te verlengen. Donderdag krijgen deze vluchtelingen waarschijnlijk een andere verblijfplek toegewezen. Waar is nog niet duidelijk.

Studenten van de universiteit zetten zich in voor deze vluchtelingen. Voornamelijk door te zorgen voor contact en door te spelen met de kinderen, die allen nood hebben aan afleiding.

Deze vluchtelingen worden door het Leger des Heils in hun basisbehoeften voorzien. Zij zorgen voor eten en drinken voor deze mensen gedurende hun verblijf in het universiteitscomplex. Een mooi gebaar van vrijwilligers die het zelf ook niet altijd gemakkelijk hebben.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services