Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam-West muze van bijzondere dichter

Rotterdam-West muze van bijzondere dichter

Gepubliceerd: Zaterdag 08 juli 2017 13:03

Dichter Ishmail Kamara is geïnspireerd geraakt door Rotterdam-West. Samen met Verhalenhuis Belvedère neemt hij bewoners mee door de wijk en vertelt hij over zijn eerste ervaringen als thuisloze nieuwkomer in Rotterdam.

“Ik ben in 2012 uit Sierra Leone gevlucht. Maar dat is een ander verhaal”, vertelt hij verlegen. Hij spreekt niet graag over wat hem is overkomen. “Het gaat niet heel makkelijk. Ik woon al vijf jaar in Rotterdam. Gelukkig heb ik Rotterdam ontdekt en leuke mensen om mij heen. Dat vind ik prima”, stelt hij tevreden.

Ishmail neemt de nieuwsgierige groep mee over de Nieuwe Binnenweg, een zijstraat in langs Kino. Daar net voor de deur staat op een gebouw de tekst “I traveled half the world to say. You are my muse.” Het is een stukje uit de songtekst van een nummer van Muse: I belong to you. “Ik heb Rotterdam ontdekt als een inspiratiebron en muze voor mij. Deze tekst inspireert mij daarom enorm”, legt Ishmail uit.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services