Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam vegan hotspot tijdens IFFR

Rotterdam vegan hotspot tijdens IFFR

Gepubliceerd: Maandag 21 januari 2019 15:07

Ook tijdens het International Filmfestival Rotterdam (IFFR) is plantaardig eten een trend! Rotterdamse ondernemers Friedjof Kempenaar en Mathijs Huis in ‘t Veld en Pepijn Schmeink van restaurant Jack Bean bundelen de krachten tijdens het filmfestival om plantaardig eten onder de aandacht te brengen bij bezoekers van het festival.

Kempenaar opent tijdens IFFR zijn Vega Pop-up naast het 100% plantaardige restaurant Jack Bean aan het Weena. “Veganistisch eten maakt in 2019 definitief de stap van niche naar het grotere publiek. Tijdens het filmfestival kunnen wij samen met Jack Bean laten zien hoe lekker en divers de plantaardige keuken is”, aldus Kempenaar.

Huis in ’t Veld kijkt ernaar uit om ook tijdens IFFR vegan food bij het grote publiek op de kaart te zetten. “Onze missie is om meer mensen kennis te laten maken met de plantaardige keuken en hen te inspireren vaker plantaardig te eten.”

Meer info via www.vegapopup.com.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services