Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam Unlimited en OPEN Rotterdam starten Talenthouse

Rotterdam Unlimited en OPEN Rotterdam starten Talenthouse

Gepubliceerd: Dinsdag 04 juni 2019 13:27

Rotterdam Unlimited en OPEN Rotterdam openen de zoektocht naar muzikale (urban) talenten in de stad onder de naam RU OPEN TALENTHOUSE. Op vrijdagavond 26 juli 2019 strijden de geselecteerde kandidaten tijdens RU OPEN TALENT CONTEST een live uitzending vanuit de Doelen Studio om een mooi prijzenpakket. De contest wordt geproduceerd in samenwerking met House of Knowledge. Het programma is onderdeel van het vijfdaagse straatfestival Rotterdam Unlimited van 23 tot en met 27 juli.

Ook dit jaar belooft Rotterdam Unlimited weer een spectaculair programma vol shows, optredens, parades, battles en meer, met talentonwikkeling als een van de belangrijkste speerpunten. Het vijfdaagse straatfestival maakt zich al jaren hard voor de ontwikkeling en zichtbaarheid van excellerend talent. Voor deze editie van het gratis toegankelijke festival worden de krachten gebundeld met o.a. OPEN Rotterdam, Productiehuis FLOW en House of Knowledge en presenteren zij de cultuurmakers van morgen.

RU OPEN TALENT CONTEST
In De Doelen wordt drie dagen lang een festival hub gecreëerd, met een café, studio, expositieruimte, bar, restaurant en podium ineen waar iedereen welkom is. Talenten treden op en presentatrice Samantha Uittenbogaart gaat in gesprek met artiesten van het RU programma. Kortom; een mix aan talent, dialoog, muziek en cultuur. Hoogtepunt van het programma is de RU OPEN TALENT CONTEST battle op vrijdag 26 juli.

Houdt de website en social media kanalen van Rotterdam Unlimited en OPEN Rotterdam in de gaten. De RU OPEN TALENTHOUSE is op vrijdag 26 juli vanaf 19 uur LIVE te zien op OPEN Rotterdam! (tv, web, social) . De uitzending is hierna terug te zien op tv, op uitzending gemist en via YouTube.

Naast de RU OPEN TALENTHOUSE presenteert Productiehuis FLOW op vrijdag 26 juli van 18:00 tot 23:00 uur het programma RU N.E.W.S. BLOCKPARTY op het Schouwburgplein en brengt House of Knowlegde op zaterdag 27 juli het programma ‘Know the Ledge’ op het Hofplein.

Bekijk voor meer informatie over het Rotterdam Unlimited programma http://www.rotterdamunlimited.com.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services