Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam UITdagen vol inspirerende kunst en cultuur

Rotterdam UITdagen vol inspirerende kunst en cultuur

Gepubliceerd: Zondag 10 september 2017 17:45

De Rotterdam UITdagen van dit jaar boden een inspiratievolle dag met vernieuwende culturele activiteiten, interessante activiteiten en sfeervolle muziek. OPEN Rotterdam was er dit hele weekend bij.

OPEN Rotterdam heeft deze zondag drie keer een live-uitzending verzorgd vanaf onder meer het Schouwburgplein. Vanaf 20.00 uur vanavond blikken we terug op het gehele weekend. Kijk hieronder deze drie live-uitzendingen terug.

Zaterdag deden wij verslag van de hiphopbattles van het Hiphophuis, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en waren we getuige van een bijzonder optreden van het Scapino Ballet. 


Zondag maakten wij een live uitzending vanuit onze mobiele studio op het Schouwburgplein en hebben we meegekeken bij het Maritiem Museum, het wijkbureau en danskantoor, de sneak preview van 'Helden' en spraken we met onder andere singer-songwriter Willemijn de Boer, de mensen van Studio de Bakkerij en vertelde Katinka Enkhuizen van Theater Rotterdam wat er op theatergebied staat te gebeuren dit seizoen in onze stad. 

Kijk hieronder de drie live-uitzendingen van deze zondag terug. 

Uitzending 1Uitzending 2Uitzending 3De UITdagen zijn de start van het culturele seizoen en zijn bedoeld om Rotterdammers te laten proeven van het culturele leven in de stad. Van 11.00 tot 18.00 uur kon je deelnemen aan workshops, luisteren naar (en dansen op) muzikale optredens van zowel gevestigd als nieuw talent en alvast een voorproefje krijgen van nieuwe theatervoorstellingen of exposities of tentoonstellingen in de Rotterdamse musea.
Grote publiekstrekker was onder meer het mini-verrassingsreuzenrad van Arminius en de katten-photobooth van de Kunsthal.

Dit culturele seizoen zijn er onder meer nieuwe theatervoorstellingen in het Rotterdams theater, theater Zuidplein en Hofplein en kun je nieuwe exposities bekijken in bijvoorbeeld de Kunsthal, het Stedelijk Museum Schiedam en het Nederlands Fotomuseum.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services