Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Rotterdam Pride 2016 trapt af met Pride Walk in centrum

Donderdag 11 augustus 2016 13:00

Rotterdam Pride 2016 trapt af met Pride Walk in centrum

Volgende maand vindt de derde editie van Rotterdam Pride plaats om seksuele diversiteit in Rotterdam te vieren.

De officiële opening van het evenement start vrijdagavond 22 september met de Pride Walk op de Wilhelminapier en eindigt met een knallend feest op het Schouwburgplein. Van 22 tot 25 september is iedereen welkom bij de Rotterdamse optocht en viering. De deelnemers en het publiek worden onderweg getrakteerd op muziek en visueel spektakel in alle kleuren van de regenboog.

Het thema van Rotterdam Pride 2016 is (Un)labelled. Met dit thema onderzoekt Rotterdam Pride alle labels die er zijn en willen zij iedereen uitdagen om te 'unlabellen'. Hiermee wil de organisatie iedereen aanspreken die de vrijheid van seksuele diversiteit ondersteunt.

Rotterdam Pride bouwt een brug tussen de LHBTQI- en de hetero-gemeenschap. Met een breed programma, bestaand uit een talkshow, roze kerkviering, tours, tentoonstellingen, film, theater en veel feesten wordt vier dagen lang de seksuele diversiteit gevierd en wil Rotterdam Pride een positieve bijdrage leveren aan de gastvrijheid van Rotterdam, waarin iedereen zich welkom en veilig voelt.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services