Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Rotterdam komt volgend jaar met menselijke piramide

Donderdag 08 december 2016 15:11

Rotterdam komt volgend jaar met menselijke piramide

Rotterdam Festivals heeft de evenementenkalender van 2017 gepresenteerd met nieuwe en terugkerende evenementen. Allereerst komt er een opvallend nieuw evenement naar de stad genaamd Castellers. Rotterdam Circusstad komt in mei volgend jaar met een levende toren van circa acht verdiepingen, bestaand uit 2000 mensen. Elke Rotterdam kan zich hiervoor opgeven.


Een ander hoogtepunt is de Dance Parade ‘nieuwe stijl’. De afgelopen jaren was er veel te doen over de verdwijning van het evenement wat onder veel Rotterdammers zeer geliefd was. Door rellen op Hoek van Holland, is destijds besloten dat Dance evenementen in de toekomst afgebakend moet worden. Met Dance Parade ‘nieuwe stijl’, komt het evenement terug, maar op afgebakend terrein en zal de bezoeker nu moeten betalen.

Twee andere opvallende evenementen die we volgend jaar wellicht gaan zien zijn binnen - en buitenlandse straatmuzikanten, die door de stad zullen optreden rondom de Wereldhavendagen. En ook wordt er gesproken over een outdoor editie van CrazySexyCool Halloween.

Een terugblik op evenementen die het in 2016 goed hebben gedaan kan ook niet uitblijven. Het Spoken Word Festival en het REC Festival (optredens rondom de MTV Music Awards) gaan we daarom volgend jaar terug zien. Daarnaast wil de organisatie van Rotterdam Festivals meer architectuurevenementen in de stad, zoals de muziektrap op het Centraal Station.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services