Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Rotterdam in de ban van hardlopen tijdens de Marathon

Maandag 10 april 2017 18:06

Rotterdam in de ban van hardlopen tijdens de Marathon

Op zondag 9 april vond de NN Marathon plaats. OPEN Rotterdam was erbij en maakte verschillende sfeerverslagen in Rotterdam Centrum, Rotterdam Noord en Rotterdam Zuid. 

 
 

In het centrum begon het natuurlijk allemaal. De lopers starten het parcours op de Coolsingel terwijl honderdduizenden toeschouwers ze staan aan te moedigen. Daarnaast was de sfeer in de stad, mede dankzij het zonnetje, goed en genoten de aanwezigen van hapjes en drankjes.

Het zonnetje was heerlijk voor de toeschouwers, maar maakte de Marathon wel zwaarder voor de lopers. Gelukkig werd hier rekening mee gehouden en werden er mensen ingezet met natte sponzen ter verkoeling. Zoals elk jaar konden de deelnemers ook tussendoor een glaasje beker krijgen.

Ook dit jaar zitten er deelnemers tussen die een jaar lang hebben getraind en deelnemers die een dag van te voren beslissen om mee te doen. De ene vond het wat zwaarder dan de andere.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services