Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam I Blog You

Rotterdam I Blog You

Gepubliceerd: Donderdag 13 oktober 2016 10:51

ROTTERDAM, I BLOG YOU is een driedelige serie over het ontstaan van de online media in Rotterdam. Zo’n 5 jaar geleden kwamen de eerste initiatieven op, zoals Stadslog en Vers Beton, en in diezelfde periode volgende blogs zoals Bogue en De Buik van Rotterdam. Deze nieuwe online initiatieven groeiden snel in populariteit en bleken ook grote groepen Rotterdammers aan te spreken. 

Rotterdam I Blog You is vanaf 18 oktober elke dinsdag te zien op OPEN Rotterdam.

Aflevering 3
In deze laatste aflevering kijken we naar de toekomst, of er een verdienmodel is voor deze blogs en zo ja, hoe dan?Aflevering 2
In deze tweede aflevering kijken we naar de (mogelijke) toegevoegde waarde van deze blogs.

 


Aflevering 1
In deze eerste aflevering kijken we naar het hoe en waarom van het ontstaan van deze online initiatieven. Rotterdam, I Blog You gaat in gesprek met de mensen achter deze nieuwe media en zoomt in op het belang van (hyper)lokale berichtgeving voor een stad, de invloed (of het gebrek daaraan) op het Rotterdamse medialandschap en de worsteling die zij doormaken om ook op zakelijk niveau continuiteit te waarborgen.  

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services