Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam Droom't - Jongeren beschrijven hun dromen voor de stad in een column

Rotterdam Droom't - Jongeren beschrijven hun dromen voor de stad in een column

Gepubliceerd: Donderdag 12 mei 2016 15:31

Rotterdam Droom’t is een een wedstrijd voor jongeren in het voortgezet onderwijs. Ongeveer 300 jongeren hebben hun dromen voor de stad Rotterdam beschreven. Dit was onder begeleiding van een docent van de SKVR Schrijversschool. Met hun column kunnen zij hun visie op de toekomst, de politiek, het college en de organistie van de Rotterdam viert de stad! geven.

De beste 25 columns worden gebundeld en gepresenteerd op 12 juni in het Kriterion in het Groothandelsgebouw. In het kader van de Herdenking Brandgrens 14 mei wordt een speciale avond georganiseerd. Het Schreudercollege Taborstraat en het Dalton Lyceum hebben een speciale rol aangezien de columns van deze leerlingen een plek krijgen in het programma van de bijeenkomst.

Drie leerlingen vertelden al over hun dromen aan theathermaker John Buijsman. De dromen lopen uiteen van werken in de haven tot een betere band tussen verschillende culturen.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services