Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam Centraal eventjes nachtclub voor pre-party NightTown Fest

Rotterdam Centraal eventjes nachtclub voor pre-party NightTown Fest

Gepubliceerd: Maandag 08 april 2019 17:07

Terug in de tijd! NightTown Fest komt eraan en daarom is er vast een pre-party op Rotterdam Centraal. Vandaag draaien de Dj’s van NightTown Fest een bijzondere warming-up set in hal van Rotterdam Centraal. Benny Rodrigues, Ronald Molendijk en Harry Lemon8 staan achter de draaitafels.


NightTown Fest opent op 13 April in de Rotterdamse Onderzeebootloods zijn deuren, analoog is het woord dat volledig centraal staat op deze avond. De Dj’ s Ronald Molendijk, Michel de Hey, Benny Rodrigues, Remy, Harry Lemon8, en Jay Samuel draaien daarom allemaal een exclusieve vinyl set en de zaal is ook volledig analoog ingericht. Denk aan rookmachines en stroboscopen. NightTown Fest gaat terug naar de basis, de zaal, de speakers, de muziek, het is een basis voor een feest dat uiteindelijk door de bezoekers ingevuld en gemaakt gaat worden.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services