Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Roparun zendt 60 uur lang live uit

Roparun zendt 60 uur lang live uit

Gepubliceerd: Zondag 13 mei 2018 12:32

Komend pinksterweekend (19 t/m 21 mei) is het weer tijd voor de Roparun, de jaarlijkse estafetteloop waar meer dan 350 teams en 8000 deelnemers vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam lopen of fietsen. Hiermee zamelen zij geld in voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten.

Om meer patienten te kunnen voorzien in een goede kwaliteit van leven in meestal de laatste levensfase heeft Stichting Roparun meer landelijke bekendheid nodig om meer donaties te kunnen werven. En daarom gaat tijdens de 28ste editie, dit weekend, een professioneel videoteam van 25 vrijwilligers met maar liefst 8 livestreams een 60 uur durende LIVE-uitzending verzorgen. De deelnemende teams op beide routes zijn zo te zien/volgen bij het volbrengen van hun loodzware tocht - voor het goede doel - van meer dan 500 kilometer naar de finish in Rotterdam!

Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun. Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn.
 
Volg Roparun 2018 op OPEN Rotterdam
Ook wij zenden de tocht voor het goede doel uit. Dus wil jij graag meekijken? Houd dan onze website in de gaten op 19 mei vanaf 9.00 uur tot en met 21 mei!
 
Wil je je liever nu wanen in de sfeer van Roparun of er meer over te weten komen? Kijk dan naar Roparun Café, de talkshow waarin de organisatie achter de Roparun samen met diverse gasten aan tafel het evenement bespreken. Maandag 14 tot en met vrijdag 18 mei vanaf 20.15 uur op OPEN Rotterdam TV.

Ziggo kanaal 1349
KPN kanaal 36Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services