Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Roparun: Van Ahoy naar Parijs én Hamburg 

Roparun: Van Ahoy naar Parijs én Hamburg 

Gepubliceerd: Vrijdag 18 mei 2018 15:44

Op 19 mei is het weer zover, dan gaat de Roparun 2018 van start. Vandaag, 18 mei, is de laatste briefing voor de Roparun tv-crew. Daarna vertrekken ze rond 09:00 richting Parijs én Hamburg!

De 28e Roparun is een jaarlijkse estafetteloop waar meer dan 350 teams en 8000 deelnemers vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam lopen of fietsen. Hiermee zamelen zij geld in voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten.

Wim Wisse en Ton van der Sluis, die vorig jaar de live video’s van Roparun verzorgden, zijn nu officieel Roparun-tv geworden. Ze maken dit jaar met 28 anderen verschillende video’s over deze run. Ook verzorgen ze een 60 uur durende live-stream van zaterdagmorgen t/m finish in Rotterdam, die op OPEN Rotterdam zal worden uitgezonden.

Wij zwaaien het team uit dat de reportages én de 60 uur live-stream gaat verzorgen!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services