Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Restaurants gesloten? De rasechte Italiaanse kok Piero leert je koken

Restaurants gesloten? De rasechte Italiaanse kok Piero leert je koken

Gepubliceerd: Zondag 17 mei 2020 22:37

Ook het Italiaanse restaurant Mamma Licia in Kralingen moest door de coronamaatregelen dicht. Maar bij de pakken neerzitten deed eigenaar Piero niet. In tegendeel, hij startte een eigen kookshow op Instagram. Twee keer per week leren zijn koks en hij je hoe je de lekkerste Italiaanse gerechten maakt.

“We hebben er bewust voor gekozen dat gasten niet alleen hun eten kunnen afhalen, maar we willen mensen ook laten zien dat lekkere Italiaanse gerechten maken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn”, aldus Piero, die alle gerechten er met de paplepel ingegoten heeft gekregen door zijn oma.

Alle deelnemers halen van te voren de ingrediënten op bij Piero's restaurant. ‘s Avonds start hij samen met zijn koks de live kookshow op Instagram en ziet iedereen precies hoe het gerecht bereid moet worden.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services