Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Restanten wietplantage open en bloot op straat in het Centrum

Restanten wietplantage open en bloot op straat in het Centrum

Gepubliceerd: Dinsdag 09 juli 2019 13:33

Op de hoek van de Eendrachtsstraat staat sinds afgelopen weekend een open container met de restanten van een wietplantage. Deze zijn onderschept in een woning pand. De container had al opgehaald moeten worden. Dit is echter nog steeds niet gebeurd. De restanten veroorzaken vervelende situaties in de straat.

De container in de straat zorgt voor overlast en vervelende situaties. Buurtbewoners ervaren overlast. Zo komen er groepjes jongeren langs in de straat om de spullen uit de container te plunderen. De politie is ter plaatse geweest, maar kon geen actie ondernemen om het grofvuil weg te laten nemen.

Een buurtbewoonster van de Eendrachtsstraat beschreef de bijzondere situatie via haar Facebookpagina, waar zij ook een foto plaatste. Er kwamen tal van verontwaardigde reacties binnen. ‘Ik ben door mijn post zelfs bedreigd. Maar ik ga niet zomaar aan de kant. Daar komt nog bij, de wethouder woont hier aan de overkant en hij doet er niets aan!,’ zo meldt de bewoonster ons telefonisch.

Hoe het verhaal verder zal aflopen, is nog de vraag.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services