Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rens van Overdam over Kralingen-Crooswijk

Rens van Overdam over Kralingen-Crooswijk

Gepubliceerd: Dinsdag 06 februari 2018 18:19

Nog acht weken voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 en ook dit jaar doet OPEN Rotterdam verslag uit de wijk met de bekroonde serie Stem uit de Wijk. Elke week duiken onze verslaggevers onder in één van de gebieden van Rotterdam en achterhalen wat er leeft onder álle Rotterdammers!

In elk gebied houden wij een interview met de voorzitter van de gebiedscommissie. Deze keer is dit Rens van Overdam van de gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk. Van Overdam vertelt over de ontwikkelingen in het gebied. Zo ligt de focus de laatste tijd op Oud-Crooswijk, een gebied dat volgens Van Overdam een beetje vergeten was door het college en dat ook tot de armste wijken van het land behoort. Er wordt de komende jaren veel aandacht aan besteed. Met een aanzienlijk bedrag voor activiteiten, projecten en meer, moet Oud-Crooswijk weer gaan opleven.

Van Overdam hoopt dat de volgende lichting van gebiedscommissieleden doorgaan met de lopende projecten, maar ook samen met de bewoners blijven werken aan het gebied.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services