Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Podcast met ondernemende Rotterdammers over de stadse economie

Podcast met ondernemende Rotterdammers over de stadse economie

Gepubliceerd: Woensdag 19 februari 2020 15:12

R’damse Nieuwe is een community van betrokken en ondernemende Rotterdammers. De organisatie gelooft dat Rotterdam de stad van de toekomst is, die gedragen wordt door de groeiende groep jonge stadsgenoten, met nieuwe en bijzondere ideeën. In de podcast van R’damse Nieuwe hoor je dan ook makers, denkers en doeners die Rotterdam een stukje mooier willen maken.

De hosts zijn Lorenzo van Galen en Pim Roggeveen. Zij praten in de podcasts met verschillende ondernemende Rotterdammers over allerlei thema’s die raken aan de Rotterdamse economie in de breedste zin van het woord, zoals cultuur, innovatie, stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid en technologie. In de podcast brengen de hosts de vragen uit de stad en de expertise van het netwerk van Rotterdammers samen.

Nian Wetsteijn

In deze uitzending gaan de hosts in gesprek met Nian Wetsteijn over de vele hubs in Rotterdam, wat de behoefte van de jonge Rotterdamse ondernemer is, het wellicht ouderwetse format van netwerkevents en meer.Laurens van Wesep

In deze podcast-uitzending praten de hosts over de stadse economie met de creatieve duizendpoot Laurens van Wesep. Laurens is co-owner bij Awesome Foundation Rotterdam, Chief Growth bij CUT ‘N Go en co-founder bij Sharkbite Creative.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services