Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Probeer roller derby in Sportcentrum West

Probeer roller derby in Sportcentrum West

Gepubliceerd: Vrijdag 14 september 2018 15:02

Heb je altijd gezocht naar een manier om je energie kwijt te raken, dat te maken heeft met rolschaatsen, helmen en keihard beuken? Of ben je een groot fan van de film ‘Whip It’ met Ellen Page en Drew Barrymore? Jouw zoektocht is loopt nu ten einde. Je bent namelijk een goede kandidaat voor roller derby!

Roller derby is een intense sport waarbij twee teams het opnemen tegen elkaar. De teams van vijf spelers hebben beiden één ‘Jammer’. Deze probeert naar voren te rijden om de tegenstanders te passeren en zo punten te scoren. De andere helpen hierbij door de tegenpartij te verhinderen en weg te houden van hun scorende speler.

Rotterdam Roller Derby houdt een open training op 22 september in Sportcentrum West. Hier heb je geen eerdere ervaring voor nodig en ook het fysieke contact kan uitblijven totdat jij er klaar voor bent. Met nieuwe vrienden en een drankje als afsluiting.

Wij zijn eerder op bezoek geweest bij het team van Rotterdam Roller Derby. Bekijk de video hieronder:Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services