Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Prins Alexander is helemaal klaar voor de Kerst

Prins Alexander is helemaal klaar voor de Kerst

Gepubliceerd: Dinsdag 19 december 2017 16:59

De kerstboom kan naar beneden gehaald worden en de lichtjes mogen aan, want het is weer bijna Kerst! Ook Prins Alexander maakt zich klaar voor dit feest, met meerdere evenementen in het weekend van 16 en 17 december .

In winkelcentrum Het Lage Land stond een ijsbaan, terwijl de winkels lekkere hapjes en drankjes aanboden. Kinderen konden op de foto in een heuse sneeuwbal, met niemand minder dan de Kerstman. Santa zelf moest overigens nog flink zoeken voordat hij het winkelcentrum gevonden had…

Buurtwinkelcentrum Alexandrium heeft ook zijn kerstjas aangetrokken. Er stond zelfs een Wensboom. Bezoekers kochten daar voor 10 euro een cadeautje dat op de verlanglijst stond van kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De schaatsbaan op de boulevard van Nesselande is dit weekend ook officieel geopend. Tot 7 januari kan daar geschaatst worden door kinderen en volwassenen uit de buurt.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services