Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Predikant uit Pernis lanceert de BiDcoin

Predikant uit Pernis lanceert de BiDcoin

Gepubliceerd: Maandag 05 maart 2018 17:59

Predikant Ivo de Jong uit Pernis ontwikkelde niet de bitcoin, maar de BiDcoins. Geen Cryptomunt dus maar een fysieke munt om ons in het dagelijks leven eraan te herinneren om even stil te staan en bewust te worden bij de dingen die we hebben. Hij verstuurt deze via de post naar mensen in heel het land die de BiDcoins bij hem bestellen.

De Jong ontwikkelde deze munt als knipoog naar de echte bitcoin. “We gaan te snel, het is net als een hond achter een hondenkar met een worstje voor zijn neus. Het is belangrijk om te beseffen dat je er bent. Dat je bestaat. Het hier en nu.”

“Iedereen loopt maar achter geld aan, maar vergeet helemaal waar het over gaat. Geld is te veel een doel geworden en geen middel meer, een betaalmiddel. Het gaat om de goede dingen, bewust zijn.”

De BiDcoins zijn nog te bestellen via www.krik.nlMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services