Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Prachtig huiskamerconcert van het Rotterdams Philharmonisch Orkest

Prachtig huiskamerconcert van het Rotterdams Philharmonisch Orkest

Gepubliceerd: Woensdag 25 maart 2020 17:26

Ook al zijn de concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest voor de komende tijd afgelast, dat betekent niet dat we geen muziek te horen krijgen van het orkest. Om mensen steun te bieden in deze tijden van onzekerheid geven negentien musici een huiskamerconcert, waarin zij Alle Menschen werden Brüder van Beethoven spelen. De video is inmiddels meer dan één miljoen keer bekeken op Youtube.

Help jij ons mee?
OPEN Rotterdam laat graag zien hoe Rotterdammers tijdens de coronacrisis doorgaan met het dagelijks leven. Help jij ons mee? Deel je foto- en/of videomateriaal met onze redactie en wij nemen het mee in ons verslag. Uiteraard in een vorm die passend is. Hoe maak je een passende video? Klik op deze link.

Heb jij een goed verhaal en wil jij die met ons delen? We nemen graag contact met je op. Tag ons op social media of stuur een mail naar redactie@openrotterdam.nl.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services