Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
POW! WOW! week afgetrapt in Afrikaanderwijk

POW! WOW! week afgetrapt in Afrikaanderwijk

Gepubliceerd: Maandag 09 september 2019 15:17

Zondag 8 september is het startschot gegeven voor de POW! WOW! week met een tour langs street art in de Afrikaanderwijk. De wijk staat voor even helemaal in het teken van de straatkunsten.

In galerie Niffo werd de expositie van kunstenaar Perishable Rush geopend. Vervolgens werden de aanwezigen rondgeleid langs een aantal street art werken uit de Afrikaanderwijk.

Het programma zit bomvol activiteiten. Iedere dag wordt er gewerkt aan nieuwe kunstwerken op verschillende locaties. Op woensdag vindt de POW! WOW! Talk plaats in cafe Pretoria, op donderdag zijn de voorrondes voor de Spoken Awards en op vrijdag komen spoken word, dans en muziek samen tijdens Culture Connect.

Het POW! WOW! Festival start zondag 15 september om 11:00 uur op het Afrikaanderplein. Op het mainstage treden onder andere Snelle, Zwangere Guy en Coely op. Bij 30 Cans 20 Vans worden voertuigen beschilderd door 23 verschillende street artists. Bovendien wordt er gedanst op het BBoy Stage.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services