Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Pop-up jumpevent op Zuid om Rotterdammers in beweging te krijgen

Pop-up jumpevent op Zuid om Rotterdammers in beweging te krijgen

Gepubliceerd: Zaterdag 18 mei 2019 16:29

Met een pop-up jumpevent op zaterdagmiddag 18 mei rondom Rotterdam Ahoy en winkelgebied Zuidplein wil Sportbedrijf Rotterdam Rotterdammers in beweging krijgen met verschillende sportactiviteiten. De thema's 'jump' en 'waaghals' moeten vooral de jeugd stimuleren.

De activiteiten waren verspreid vanaf het voorplein bij Ahoy tot in het winkelcentrum. Een 60-meter hoge 'skyfall' is het grootste hoogtepunt van het evenement. Verder kan men atletiek, basketbal, turnen, boksen, freerunning en cheerleading, aangeboden door lokale Rotterdamse sportaanbieders. Allerlei sportactiviteiten met spring elementen.

Dit evenement wordt georganiseerd onder de noemer 'Zuid springt eruit', wat jongeren moet aansporen om ook op andere vlakken een sprong in het diepe te wagen en bijvoorbeeld ook eens een andere sport uit te proberen.

Het Sportbedrijf heeft maar één doel en dat is alle Rotterdammers in beweging krijgen.

Foto's: Sportbedrijf RotterdamMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services