Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Plantenliefhebbers gezocht voor nieuwe serie op OPEN Rotterdam

Plantenliefhebbers gezocht voor nieuwe serie op OPEN Rotterdam

Gepubliceerd: Dinsdag 12 maart 2019 11:00

De opnames van de zesdelige serie ‘Gras bij de Buren’, een nieuw tv-programma op OPEN Rotterdam starten binnenkort. In het programma bezoeken we mooie en bijzondere verborgen (achter)tuinen in Rotterdam. Voor korte stukjes in het programma zoeken we mensen die een speciale band hebben met een plant.

Heb je bijvoorbeeld een aloë vera die de hele wereld over is gereisd? Of heb je een meterslange bananenplant die je ooit als stekje hebt gekregen van een dierbare vriend? Stond er op een dag zomaar een araucaria voor de deur? Dan willen we graag je verhaal horen!

Vertel iets over jezelf en jouw speciale plant (het liefst met foto) en mail deze informatie naar Team Gras bij de Buren via grasbijdeburen.rotterdam@gmail.com. Je kunt reageren tot 5 april. Opnamedagen volgen in de week van 15 april.


Volg ook @grasbijdeburen op Instagram!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services