Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Petra verkleedt zich regelmatig als zeemeermin

Petra verkleedt zich regelmatig als zeemeermin

Gepubliceerd: Maandag 25 juni 2018 14:37

Cosplayer Petra Staas-Blokdijk vindt het leuk om in de huid te kruipen van Disney-figuren. Daarom verkleedt ze zich regelmatig als een zeemeermin en gaat ze wekelijks naar zwembad De Wilgenring in Schiebroek om met staart en al te gaan zwemmen.

“Ik houd veel van sprookjes, van Disney en van zingen. Als je dat allemaal samenvoegt krijg cosplay”, begint Petra Staas-Blokdijk. Bij cosplay verkleden mensen zich als een personage door bepaalde kostuums en andere accessoires te gebruiken. In Nederland wordt cosplay steeds populairder. Door het hele land worden elke maand meerdere cosplayconventies gehouden.

Toch krijgen cosplayers nog de nodige aandacht als zij eenmaal verkleed zijn. Bij Petra is dat niet anders. Zo maakt een zwembadbezoeker foto’s van de zeemeermin voor haar kleinzoon en vindt een vriendengroep die samen een biertje drinkt de verklede Petra wel interessant.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services