Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Paul Nijgh-Penning uitgereikt aan Rotterdamse helden

Paul Nijgh-Penning uitgereikt aan Rotterdamse helden

Gepubliceerd: Dinsdag 12 maart 2019 17:18

Burgemeester Aboutaleb reikte vandaag op het Stadhuis de Paul Nijgh-penning uit aan Rotterdammers die op sociaal-cultureel gebied een voorbeeld zijn voor de stad. Badmeester Hakki Yilmaz uit Feijenoord, straatvoetballer Soufiane Touzani en spil in de wijk Bien Hofman uit Pendrecht kregen de eer om de penning in ontvangst te nemen.


Om het jaar wordt aan een aantal stadsgenoten de Paul Nijgh-Penning uitgereikt. De penning is bedoeld voor stadsgenoten die op sociaal-cultureel gebied, beroepsmatig of honorair, werkzaam zijn of zijn geweest en zich daarin bijzonder hebben onderscheiden. De penning kenmerkt een lange historie en is al meer dan 80 keer aan bijzondere Rotterdammers uitgereikt. De eerste penning werd in 1957 uitgereikt.

Eerder maakten wij videoportretten van de winnaars. Bekijk deze hieronder.


Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services