Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Pathé Schouwburgplein eerste week januari 24 uur per dag open

Pathé Schouwburgplein eerste week januari 24 uur per dag open

Gepubliceerd: Zaterdag 29 december 2018 11:47

Rotterdam heeft de primeur: Pathé Schouwburgplein is de eerste Nederlandse bioscoop die 24 uur per dag open is. Het gaat om een pilot van een week, van 1 t/m 5 januari, om te zien of er behoefte is aan een nachtelijk filmaanbod.

“Rotterdam is een stad die 24 uur per dag, 7 dagen per week leeft, innoveert en vernieuwt; ontwikkelingen waar Pathé zich als bedrijf ook mee identificeert”, aldus Doron Kurz, Director Commerce van Pathé. “Daarom willen wij graag onderzoeken of er een wens bestaat onder de Rotterdamse bewoners om de beste filmbeleving ook in de nachtelijke uren bij ons te ervaren.”

Naast het reguliere filmaanbod, worden er ook een aantal succesvolle films uit 2018 vertoond, zoals Bohemian Rhapsody, Avengers Infinity War, Black Panther en Mission Impossible Fall Out in 3D. Ook zijn er nachtelijke voorpremières van White Boy Rick met Matthew McConaughey in de hoofdrol.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services