Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Overschot aan lesauto’s in Overschie

Overschot aan lesauto’s in Overschie

Gepubliceerd: Maandag 19 februari 2018 14:31

Overschie barst van de lesauto’s. Acht jaar geleden sprak RTV Rijnmond met Ed Westra van D66 over een mogelijke oplossing van dit probleem. Na gesprekken met rijschoolhouders is het probleem volgens hem kleiner geworden.

“Het is op de politieke agenda gezet en hebben we afspraken kunnen maken met de rijschoolhouders zodat de overlast een beetje gespreid wordt”, licht de D66-er toe.

De bewoners zijn het daar niet helemaal mee eens. “Dat er minder rijden bedoelt hij? Dacht het niet”, aldus een ontevreden inwoner. Het is volgens hen alleen maar lastig dat er zo veel lesauto’s rijden. “Soms rijd je achter vier of vijf auto’s tegelijk. Dan heb je dus deze hele lange weg geen mogelijkheid om ze te passeren of te ontwijken”, besluit een vrouw.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services