Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Overschiese volkstuinders verlangen naar regen

Overschiese volkstuinders verlangen naar regen

Gepubliceerd: Maandag 09 juli 2018 18:24

We hebben te maken met één van de droogste zomers ooit gemeten en het lekkere weer zal voorlopig aanhouden. Een goede regenbui laat nog lang op zich wachten waardoor de bomen en planten het zwaar te verduren hebben.

Ook de tuiniers van volkstuinvereniging Tuinderslust in Overschie verlangen naar regen. De paar regendruppels die er vandaag vielen zijn lang niet genoeg om de gewassen levend te houden. Daardoor verwelken de bloemen en ontstaan er lege plekken in de tuin.

Toch geven de fanatieke tuinders niet op en doen ze hun best om hun tuinen in bloei te houden. “Je moet de boel regelmatig nat houden”, waarschuwt een tuinier in Tuinderslust. “Als je twee dagen niet geweest bent, zie je barsten en scheuren in de bodem zitten.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services