Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Overschie komt samen tijdens braderie Sociale Straat

Maandag 27 maart 2017 17:53

Overschie komt samen tijdens braderie Sociale Straat

Kees van der Meer is de ‘burgemeester’ van Overschie. Voor de tweede keer organiseert hij een braderie op de Burgemeester Baumannlaan genaamd de Sociale Straat. Het is een plek waar gemeentelijke, maatschappelijke en sociale organisaties zichzelf presenteren aan bewoners.Een mooie zonnige dag in Overschie op de braderie. Overschieer van het jaar, Kees van der Meer loopt als een tevreden generaal op de Burgemeester Baumannlaan. Mensen geven hem handjes en complimenteren hem. Ondertussen rekent hij af met een man die de broodjes komt brengen voor de deelnemers.

De Sociale Straat is er niet alleen voor wijkbewoners. Het belang van dit event is volgens een dame van de Opzoomer Mee-stand dat het een mooi moment is om andere professionals in de wijk te ontmoeten. Onder andere Pameijer, Opzoomer Mee, Gemeente Rotterdam en de Wijkbus hadden een stand op de Sociale Straat.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services