Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Overnacht in de Armiuniuskerk tijdens Monumentennacht

Overnacht in de Armiuniuskerk tijdens Monumentennacht

Gepubliceerd: Dinsdag 03 september 2019 12:18

Voor het eerst kunnen dit jaar 50 personen overnachten in de Arminiuskerk, voorafgaand met een lezing en een verhalentour door de stad. Deze bijzondere overnachting, de Monumentennacht, vindt plaats als aftrap van de Monumentendagen.

Reserveren voor de Monumentennacht gaat niet zomaar. Wanneer je wil logeren stuur je jouw persoonlijk verhaal of beste anekdote over een Rotterdams monument via de website naar de organisatie. De personen met de beste verhalen worden uitgekozen om een nacht door te brengen in de kerk. Na de Monumentenlezing worden de overnachters meegenomen op een ‘sterke verhalen’-tour langs bekende monumenten in de stad.

Op 14 en 15 september staan de deuren van monumentale gebouwen open voor bezoekers tijdens de Open Monumentendagen Rotterdam. Tijdens deze dagen kun je kijken in de machinekamer van De Hef of de Atoomschuilkelder aan de Westzeedijk. Ook de Maastunnel, de Paradijskerk aan de Nieuwe Binnenweg en het Puntegale gebouw heten bezoekers welkom. De Monumentendagen worden elk jaar afgetrapt met een lezing met dit jaar het thema: Plekken van plezier.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services