Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Ouderwets plezier tijdens de nostalgische kinderkermis in Ommoord

Ouderwets plezier tijdens de nostalgische kinderkermis in Ommoord

Gepubliceerd: Dinsdag 03 oktober 2017 15:08

Een draaimolen, zweefmolen en spelletjes als kippen vangen. Tijdens de nostalgische kinderkermis beleefden kinderen in speeltuin Ommoord ouderwets plezier. Ook de regen op zaterdag kon de pret niet drukken.

“Weet je wat ik zo leuk vind? Álle kinderen kunnen vandaag meedoen. En dat is een verschil met andere dagen”, aldus moeder en vrijwilliger Amanda van der Vet. De kermis op zaterdag en zondag was namelijk gratis, om ook jeugdige buurtbewoners aan te trekken die normaal gesproken nauwelijks buiten (kunnen) komen. Niet met herrie, wel met rustigere attracties uit de ‘goeie ouwe tijd’.

Initiatiefnemers Nienke Bronkhorst en Valentine van der Ent hebben nog genoeg wilde toekomstplannen. Zo willen ze in de speeltuin aan de Einsteinplaats een kindercircus opzetten. En de animo voor de nostalgische kinderkermis was groot, zodat een nieuwe editie volgend jaar zeker niet ondenkbaar is.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services