Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Oude Westen TV

Oude Westen TV

Gepubliceerd: Donderdag 02 februari 2017 13:11

Oude Westen TV is een wekelijks programma gemaakt in het hart van Rotterdam. Het is Wijk TV: Voor de Buurt. Door de Buurt. Wijkbewoners werken samen met professionals en vertellen het verhaal van HUN wijk.

 
 
 
 

Aflevering 25
Deze week bij Oude Westen TV: de opening van Museum van de Wijk Oude Westen in het voormalige Toko51, een optreden van Jared Hiwat & Band en een interview met Esra Baris, eigenaar Dierenspeciaalzaak De Rimboe op de West-Kruiskade.Aflevering 24
Deze week bij Oude Westen TV: São João Festival Rotterdam, modeshow krachtvrouwen Oude Westen, informatiebijeenkomst over herinrichting wijkpark Oude Westen, Keti Koti (viering van de afschaffing van de slavernij) in wijkpark Oude Westen.

 

Aflevering 23
Deze week bij Oude westen TV: Keti Koti Festival in Wijkpark Het Oude Westen, informatiebijeenkomst over seniorenwoningen in het Oude Westen en een reportage over voetbaltrainer Volkan Ünlü. 

 

Aflevering 22
Deze week bij Oude westen TV: Bewoners protesteren tegen de plannen van de gemeente voor het Adrianaplein en de SKVR wijkmuziekschool gaf een concert in Theater Zuidplein.


 
Aflevering 21
Deze week bij Oude Westen TV: Zomerfeest/Zeskamp in het wijkpark Oude westen en benefiet evenement "Wan Lobi Makandra" met een optreden van Earl D.

 
Aflevering 20
Deze week bij Oude Westen TV: BBQ feest in het wijkpark Oude Westen, interview met David Everon, beheerder van Odeon en benefiet evenement "WAN LOBI MAKANDRA" met als optreden deze week: Bernice Rose.


 
Aflevering 19
Deze week bij Oude Westen TV: Sarah gaat op bezoek bij Stichting HET LAB, het is Dag van de Mantelzorgers in De Nieuwe Gaffel, een oproep voor een bijeenkomst over seniorenwoningen en in gesprek met buurtbewoonster Marianne Maaskant. 


 
Aflevering 18
Deze week bij Oude Westen TV: de avond 4-daagse georganiseerd door TOS, kinder speeldag in Odeon, portret van de Aktiegroep die dit jaar stopt met haar activiteiten en de wijkmuziekschool van SKVR oefent in de Nieuwe Gaffel.


Aflevering 17
Deze week bij Oude Westen TV: Dog parade 010, meer doen met Groen in het Oude westen, oproep voor West-side got talent op 26 mei a.s. in Odeon en toneelvoorstelling van Sneeuwwitje in het Rijndam Revalidatiecentrum.


 
Aflevering 16
Deze week bij Oude Westen TV: spreken we Stephan Bontje, ook wel bekend als Rul3rs, beeldend kunstenaar van Rewriters010. Een dagje uit voor de ouderen van het Oude Westen; lekker eten en bewegen. Mensen komen bij elkaar voor een gezellige Breiworkshop in De Nieuwe Gaffel. En als laatst de try-out van toneelgroep Sabi So in De Nieuwe Gaffel.

 
 
Aflevering 15
Deze week bij Oude Westen TV: Sarah gaat op bezoek bij nagelstudio The Leopard Lounge. Linux dag in de Leeszaal. Jongerendebat in de Gaffel. En als laatst beelden van de Circusstad op het Schouwburgplein.

 
Aflevering 14
Deze week bij Oude Westen TV: International Dance Day, Sarah gaat op bezoek bij de Paradijskerk, de jaarlijkse 1 mei viering en koningsdag in het Oude Westen.

 
Aflevering 13
In deze aflevering van Oude Westen TV: Tips van Sarah: Apotheek. Drugs in Kleur Deel 2: op zoek naar sporen van gebruik in het Oude Westen. En als laatste Puntkomma Muziek in Leeszaal West.


Aflevering 12
In deze aflevering van Oude westen TV​: Sarah haalt tips voor een bad hair day bij Kinki Kappers Rotterdam​, Jorge Oliviera Lizardo vertelt over Rastafari en Puntkomma muziek in Leeszaal West​. Aflevering 11
In deze aflevering van Oude Westen tv: Tips van Sarah: Yoga. Een oproep voor Reggae in Town. Spoken word: Entje Franken met een boodschap aan haar jongere zelf. Drugs in kleur deel 1: op zoek naar sporen van gebruik in het Oude Westen. 


Aflevering 10
Deze week bij Oude Westen TV: De kinderen van basisschool Babylon schreeuwen voor het Liliane Fonds. We spreken verschillende mensen over de verkeersveiligheid in het Oude Westen. Aansluitend in Memoriam: Sako Sugata. Een lokale kunstschilder die is overleden op de West-Kruiskade.

 
Aflevering 9
Deze week bij Oude Westen TV: Yoga in huis van de wijk de Nieuwe gaffel. We leren onze jongste verslaggeefster Sarah Mourad beter kennen. Een verhit debat over het stopverbod bij het Aktiegroep Café en de het uitje van de vrijwilligers van de Aktiegroep.  
Aflevering 8
Deze week bij Oude Westen TV: De Arubaanse Onafhankelijksdag wordt gevierd in Huis van de Wijk de Nieuwe Gaffel, De Wijkservicebalie verteld over haar werkzaamheden, Het lentefeest Holi in de Nieuwe Gaffel en Monique Met Mobiel op de West-kruiskade, een schoenenwinkel die ook koffie en taart verkoopt.


Aflevering 7
Deze week bij Oude Westen TV: Vrouwendag in Huis van de Wijk de Nieuwe Gaffel. We leren Schillenboer Remco kennen. Een verhitte discussie over de reorganisatie van Woonstad bij het Aktiegroep Cafe en Monique met Mobiel: activiteitenoverleg.Aflevering 6
Deze week bij Oude Westen TV: Onze jongste reporter Sara (12) en onze oudste reporter Jopie (74) interviewen elkaar, vervolgens gaat Sarah langs bij de talentklas van het Marnix. En deze week deel 1 van het AktiegroepCafe. Meerdere sprekers komen aan bod, van o.a. de Paradijskerk, de Schillenboer, Broodnodig, de Heerenplaats en Cretopia.


Aflevering 5
Deze week bij Oude Westen TV: Puntkomma Muziek in de Leeszaal: de 3014 (Oude westen) editie. Bewoners van Humanitas de Leeuwenhoek gaan op stap: lichtjes van de haven kijken. De Krachtvrouwen Oude Westen organiseren een modeshow in Odeon. Alle mediapartijen van het Oude westen hebben een overleg in de leeszaal; van krant tot roddelblad, Social media en natuurlijk TV. Als laatste het project van de SKVR: Rugzak vol talent, de onthulling van het schilderij dat 12 jonge Oude Westenaren hebben gemaakt.


Aflevering 4
In aflevering 4 van Oude Westen TV brengt dichter Eddy Elsdijk een ode aan zijn plein in het Oude Westen. Tevens vergaderen 14 gebiedscommissie voorzitters in de Nieuwe Gaffel en bezoekt Wethouder Schneider de Modeshow van de Kracht Vrouwen Oude Westen. Last but not least, de eerste uitzending van 'Monique Met Mobiel'; dit keer bezoekt ze Cafe Voight.
Aflevering 3
Een portret van voormalig Korpschef Cees Ottevanger. Burgemeester Aboutaleb spreekt over Veiligheid in het Oude Westen en MiniBrasaDey in de Leeszaal.Aflevering 2
De voorrronde van de Nederlandse Miss East Africa Verkiezing. Laat je stem horen: Hoorzitting Horeca, een oproep van Gebiedscommisie Centrum. Taalstrijd bij de Leeszaal. En als laatste de Nieuwjaarsreceptie van Aktiegroep Oude Westen.


Aflevering 1
De eerste uitzending van Oude Westen TV! Met deze week: een nieuwe en originele bioscoop: Kino. De Reus van Rotterdam is een bekend anker van het Oude Westen, vandaag was hij echter niet de langste. Thaiboksschool Oude Westen is een begrip en inspiratieplek. Khalid Chennouf krijgt een verdiende onderscheiding uitgereikt door onze burgemeester. En als laatste een muzikale ode aan het Chinese Nieuwjaar.


Oude Westen TV maakt onderdeel van Stichting MediaXpress. Dankzij de MediaXpress Academy leren de bewoners alle kneepjes van het vak. Oprichter en wijkbewoner Muzaffer Durmaz is de hoodredacteur van het programma en zet zich 7 dagen per week in om te zorgen dat iedereen in het Oude Westen TV gehoord wordt.
Oude Westen TV. Voor de Buurt. Door de Buurt.
Iedere donderdag rond het halve uur vanaf 18.00 op Open RotterdamMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services