Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Oud-studenten Hogeschool Rotterdam kunnen eigen bijdrage terugkrijgen

Oud-studenten Hogeschool Rotterdam kunnen eigen bijdrage terugkrijgen

Gepubliceerd: Donderdag 30 november 2017 15:26

Was jij student aan de Hogeschool Rotterdam in de periode 29 april 2015 tot augustus 2017? Dan kun je mogelijk je eigen bijdrage terugkrijgen, die je betaald hebt voor studieactiviteiten. Dat maakte de Hogeschool onlangs bekend.

Het is geen doldwaze uitverkoop, want er zijn voorwaarden aan verbonden. Zo kun je enkel je eigen bijdrage terugkrijgen voor activiteiten die verplicht waren en studiepunten opleverden, maar waarvoor geen gratis volwaardig alternatief werd geboden. Studenten die bijvoorbeeld niet meekonden met verplichte studiereizen moesten volgens de regels een kosteloos vergelijkbaar programma kunnen volgen.

                                                                                                                                                                                                                                                                    Voldoe je aan de voorwaarden? Dan kun je op de site van de Hogeschool een 'schadeformulier' invullen. De totale 'terugbetaalactie' werd dit voorjaar in gang gezet na klachten van studenten. Zij draaiden onterecht zelf op voor de licentie van een digitale managementgame. Na deze soap rond digitale leermiddelen volgde een verder onderzoek, met de regeling omtrent studieactiviteiten als uitkomst.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services