Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Oud-bokskampioene Marichelle stoomt ondernemers klaar voor boksgala

Oud-bokskampioene Marichelle stoomt ondernemers klaar voor boksgala

Gepubliceerd: Vrijdag 05 april 2019 15:19

Oud-bokskampioene Marichelle de Jong stoomt samen met haar team jaarlijks 16 ondernemers klaar voor de White Collar bokswedstrijd. Daarmee halen ze geld op voor de strijd tegen kanker. En op die manier heeft Marichelle na haar succesvolle bokscarrière een nieuw uitdaging.

“Ik heb de kans gepakt toen ik hem kreeg. Ik vond het heel erg eng, maar binnen drie maanden stond deze mooie boksschool er. Ik dacht wel van: hoe ga ik dat financieren, maar ik heb een hele mooie groep mensen om me heen. Het is bikkelen maar ik ben er wel trots op”, begint Marichelle. Toen ze gestopt is met het boksen op hoog niveau, zette ze het White Collar Boxing op.

Dat is een evenement waarbij 16 ondernemers het tegen elkaar opnemen in de boksring. “Ik train om twee redenen. Ik vind boksen echt heel leuk: het is super uitdagend. En ten tweede: specifiek het goede doel. Ik zie veel mensen aan kanker overlijden. Dus het geeft een goed gevoel om je daarvoor in te zetten”, stelt Karin Pasha. “Je hoort alleen maar succesvolle verhalen”, vertelt Marichelle. “Juist door verhalen met tegenslagen waarin het vallen én opstaan is. Dat inspireert nog meer. Dat heb ik zelf ook”, besluit Marichelle.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services