Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Oscar-uitreiking live te zien bij LantarenVenster

Oscar-uitreiking live te zien bij LantarenVenster

Gepubliceerd: Maandag 18 februari 2019 16:42

Filmhuis LantarenVenster staat zondag 24 februari in het teken van de Oscars. Op het programma tijdens The Oscars Night 2019 staan vertoningen van alle films die genomineerd zijn in de categorie Best Picture en Foreign Language Film, de voorpremiere van de film Vice en aansluitend de live-uitzending van de uitreiking van de filmprijzen.

LantarenVenster is dus de gehele nacht geopend. Vanaf 2.00 uur ‘s nachts begint de uitreiking van de gouden Oscar-beeldjes. Tijdens de reclameblokken vertellen Gudo Tienhooven, John de Jong en Nico van den Berg van de MovieInsiders podcast meer over de kanshebbers en controverses van dit jaar. Maandagochtend staat er een ontbijtje klaar voor de filmliefhebbers die de nacht hebben doorgehaald.

Meer informatie over het programma vind je hier.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services