Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
OPROEP: Huisvuil naast containers groot probleem in Rotterdam

OPROEP: Huisvuil naast containers groot probleem in Rotterdam

Gepubliceerd: Woensdag 12 juni 2019 12:03

Steeds meer zien wij op social media bewoners uit verschillende delen van Rotterdam gefrustreerd reageren vanwege huisvuil op straat.Al het huisvuil geeft niet alleen een vervelend straatbeeld, maar zorgt ook voor ongedierte. Rotterdammers benaderen daarom Gemeente Rotterdam en Stadsbeheer op social media, in de hoop dat er een oplossing gevonden kan worden.Stadsbeheer ziet de berichten en raadt bewoners aan om de BuitenBeterApp te gebruiken.


De Gemeente adviseert bewoners om een melding te maken via de website:


Er zijn ook bewoners die niet geloven in de ondergrondse containers.


De Gemeente Rotterdam is in mei de straat opgegaan en heeft de rollen omgedraaid. Zij vroegen namelijk aan de Rotterdammers hoe de problemen opgelost kunnen worden.


Wij zijn op zoek naar meer video’s en foto’s van huisvuil op straat. Ziet het er in jouw wijk net zo uit als op de foto’s? Maak dan een video of foto en stuur deze door naar social@openrotterdam.nl en vermeld jouw telefoonnummer erbij, zodat wij indien nodig contact met jou kunnen opnemen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services