Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
OPEN Vlogger Yoeri bij het zeilevenement Skûtsjesilen in Kralingen

OPEN Vlogger Yoeri bij het zeilevenement Skûtsjesilen in Kralingen

Gepubliceerd: Vrijdag 01 juni 2018 16:52

Afgelopen week vond alweer de vijfde editie plaats van Skûtsjesilen Holland. Van woensdag 30 mei tot en met vrijdag 1 juni streden schippers van rasechte Friese zeilschepen om de Kralingen Cup op de Kralingse Plas. De deelnemers hebben met hun ‘skûtsje’ (Fries voor schuitje) de lange reis van Friesland naar Rotterdam gemaakt om deel te nemen aan het evenement. OPEN vlogger Yoeri was aanwezig op de dagen van het evenement en deed al zeilend verslag.

Dag 3
De derde dag is een heftige dag op de Skûtsjes voor vlogger Yoeri. Hij beleeft zelfs een aanvaring!

Dag 2
Op de tweede dag van het evenement ging Yoeri mee met een wedstrijdleider en deed hij verslag van een van de zeilwedstrijden.


 
Dag 1
Op de eerste dag van het evenement vaarde Yoeri mee met een van de Friese schepen op de Kralingse Plas en ging hij naar het afsluitende feest op het ponton.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services