Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
OPEN Vlogger Gina gaat op jacht naar sneeuwklokjes in de stad:

OPEN Vlogger Gina gaat op jacht naar sneeuwklokjes in de stad: "Prachtige plantjes"

Gepubliceerd: Maandag 22 februari 2021 12:58

Gina Kranendonk, de groenste verslaggeefster van Rotterdam, gaat op sneeuwklokjesjacht in de stad. Januari en februari zijn dé maanden waarin de sneeuwklokjes in de bloei staan en laten ze op Landgoed de Tempel nu al sinds mensenheugenis bloeien.

Dat komt omdat ze op het landgoed met rust gelaten worden, zegt Gina, die dol is op sneeuwklokjes. Ze noemt zichzelf dan ook de sneeuwklokjesambassadeur. "Ze ruiken fris en je kan ze zelfs eten en in een salade stoppen. Al eet ik natuurlijk alles wat groen is."

Op Landgoed de Tempel is trouwens niet alleen een sneeuwklokjeswalhalle, je vindt er ook vleermuizen en allerlei soorten vogels. "En het mooiste is, het is gewoon openbaar terrein." Een heerlijke plek voor een wandeling dus, vindt Gina.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services