Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
OPEN Vlogger Dani wijkt uit naar Winterboekenbal

OPEN Vlogger Dani wijkt uit naar Winterboekenbal

Gepubliceerd: Donderdag 14 december 2017 14:28

Aan OPEN Vlogger Dani de eer om onze nieuwe rubriek af te trappen. In 'OPEN Vlogger wijkt uit' tipt het WijkUitBuro ons de allerleukste en meest bijzondere culturele activiteiten uit de Rotterdamse wijken.

Op 8 december was Vlogger Dani bij de Cultuurmixer Zuid in Bibliotheek Feijenoord. Deze editie van de netwerkbijeenkomst van Cultuurscouts Rotterdam was dit jaar omgedoopt tot Het Waanzinnige Winterboekenbal en stond bol van klare taal, po√ętische klanken en literaire hoogstandjes.

OPEN Vlogger wijkt uit

OPEN Rotterdam en het WijkUitBuro slaan de handen ineen om de allerleukste en meest bijzondere culturele activiteiten uit de Rotterdamse wijken te laten zien. Het WijkUitBuro is sinds begin 2017 de online agenda waar Rotterdammers alle culturele activiteiten en evenementen in hun buurt snel kunnen vinden. Vloggers van OPEN Rotterdam bezoeken eens in de twee weken een activiteit diep in de wijk.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services