Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
OPEN & UIT bezoekt Party People: Een puzzelstuk uit 30 jaar uitgaan in Rotterdam

OPEN & UIT bezoekt Party People: Een puzzelstuk uit 30 jaar uitgaan in Rotterdam

Gepubliceerd: Dinsdag 05 maart 2019 17:00

In de rubriek OPEN & UIT duiken we samen met UITagenda Rotterdam in de wereld van lifestyle en cultuur. In aflevering 4 van deze serie bezoeken we de expositie Party People in Museum Rotterdam samen met presentatrice en oldschool gogo danseres Natasja Morales en muziekveteraan Mike Redman.

Party People is een tentoonstelling over twee generaties uitgaanscultuur waarin actuele ontwikkelingen worden gekoppeld aan de periode waarin het allemaal begon. “Geweldig dat er een initiatief is om te laten zien hoe rijk de uitgaansgeschiedenis van Rotterdam is”, reageert Mike. “Het is een puzzelstuk uit 30 jaar uitgaan.”

Natasja noemt de expositie nostalgisch: “Als je die deuren open doet, krijg je dat gevoel van vroeger”, legt ze uit. “Ik vind het mooi dat we onderdeel zijn geweest van het ontstaan van de house-scene en ‘m dus ook mee hebben gevormd. Dat vind ik heel erg tof.”

De expositie Party People loopt nog tot 23 juni in Museum Rotterdam. De vorige afleveringen van OPEN & UIT zijn hier te bekijken.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services