Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
OPEN Rotterdam mediapartner Pleinbioscoop

OPEN Rotterdam mediapartner Pleinbioscoop

Gepubliceerd: Donderdag 07 september 2017 20:05

Al sinds 1987 is Pleinbioscoop een begrip in Rotterdam. Ooit begonnen op het Schouwburgplein en sinds een paar jaar met de vaste stek in het Museumpark. Zomeravonden film in het hartje van de stad, gelardeerd met thema-avonden. OPEN Rotterdam is erbij!

Vanaf 2016 zijn OPEN Rotterdam en pleinbioscoop partners en produceren ze samen een reeks voorbesprekingen. 

In 2016 waren dat bekende Rotterdamse filmfanaten als Shariff Nasr, Rosh Abdelfatah, Roderick Lentz, Edwin Carels en Uriah Arnhem films van Pleinbioscoop Rotterdam 2016. Hieronder een impressie van de shoots voor deze reeks op het dak van de Thornico building. Kijk hier de voorbesprekingen terug. 

In 2017 waren het Hesdy Lonwijk, Arend Niks, Samira Abbadi, Anouk Leijten, Mitchel Havelaar, Joost Maaskant en Paulien van Hummeld. Dit keer was de shoot bij het Nieuwe Instituut. Kijk hier de voorbeprekingen terug. 

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services